| Placky | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
lucmo Admin
Poeet p?íspivku : 119 Age : 34 Localisation : Žďár nad Sázavou Registration date : 15. 05. 07
| Předmět: Placky Sat Jul 28, 2007 6:27 am | |
| Sbíráte různé placky? Já jsem dřív o ně ani nějakej zájem neměla, ale ted´už mám a nemůžu je tady nikde poblíž sehnat.. takže si je objednávám přes internet. Ale ne od těch různých obchodů, kde je to drahý.. Ted´, když Vrabček nabídla takovou nabídku.. kdo z vás bude mít o ty placky zájem? A ještě otázka.. kolik máte už doma placek? | |
|
| |
Zuzyzs
Poeet p?íspivku : 67 Age : 32 Registration date : 09. 07. 07
| Předmět: Re: Placky Sat Jul 28, 2007 8:01 am | |
| mno já mám doma kolem 30 placek...je sbírám..všechno možný.-.-.s nirvanou, sex pistols, misfits....atd. lebkama a tak..xD v bruntále je jedinej obchod s muzikou a tam maj nejlepší placky...jo a těch placek od vrabčeka beru 23...xD | |
|
| |
lucmo Admin
Poeet p?íspivku : 119 Age : 34 Localisation : Žďár nad Sázavou Registration date : 15. 05. 07
| |
| |
Enma Ai
Poeet p?íspivku : 24 Age : 30 Localisation : Slovakia Registration date : 19. 07. 07
| Předmět: Re: Placky Sat Jul 28, 2007 9:23 am | |
| vrabeček wtf ^^;;; a inak žiadne nemam neni tu nigde taky obchod a z netu si to kupiť nemožem lebo nemam čim zaplatiť xD ako keby tu bol obchod tak si našetrim abo tak ale z tym netom to nema cenu XD | |
|
| |
Zuzyzs
Poeet p?íspivku : 67 Age : 32 Registration date : 09. 07. 07
| Předmět: Re: Placky Sat Jul 28, 2007 10:04 am | |
| táta dává prachy...xD jako bruntál je hrozná díra, a v celým bruntále je jedinej obchod s cd, tričkama kapel, palckama atd. je tam jen jeden..koala...a tam maj levný a úplně úžasný placky...sem tam sehnala i jednu s emily the strange..xD | |
|
| |
Elis
Poeet p?íspivku : 51 Age : 30 Localisation : Slovakia Registration date : 06. 07. 07
| Předmět: Re: Placky Sun Jul 29, 2007 8:48 am | |
| já bych si od vrabčeka taky něco objednala, ale nevím, jestli to pošle i na Slovensko .. a doma zatím nemám žádné My Chem placky ale kopu jíných.. jsem si objednala takový 4 placky My Chem ale čekám na ně už 2 měsíce.. | |
|
| |
lindusik
Poeet p?íspivku : 8 Age : 30 Localisation : Moja izba xD Registration date : 02. 08. 07
| Předmět: Re: Placky Thu Aug 02, 2007 1:30 pm | |
| Ja som zacla zbierat ale mam asi len niakych 7-8 a ani jeden MCR | |
|
| |
Sandy
Poeet p?íspivku : 25 Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Re: Placky Sun Aug 12, 2007 10:57 am | |
| jééééééééé mě se neptejte já mám zbírku placek já kdyš vydím placku mám ji a mám asi 8 placek mcr a máma má 5 pak asi 13 od Green Day mám placek plnou mikinu i kabelku a už je nemám kam dávat foto mám tady: http://sandy-punk.blog.cz/0707/plackomanie | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Placky | |
| |
|
| |
| Placky | |
|